Pathway Home Νέα του Συλλόγου

Νέα του ΣυλλόγουΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΚΟΛΩΝΟΥ

σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας
που θα γίνει την Κυριακή 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 και ώρα 12:30

στο χώρο εκδηλώσεων

 ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ HALL

αίθουσα IRIS 1

Καρπενησίου 20, Περιστέρι

Προσκλήσεις και πληροφορίες (για το μενού κλπ)

στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εγγραφές ξεκινούν από τις 25 Αυγούστου και θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου από τις 18:30 έως τις 21:00. Επίσης για σχετικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210 5148601τις ίδιες ώρες.

Η έναρξη των προπονήσεων για την κολυμβητική περίοδο 2014-15 θα ανακοινωθεί τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.

 

 

Το Δ. Σ. του συλλόγουΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 10/03/2014

 

Το Κολυμβητήριο Κολοκυνθούς λειτουργεί κανονικά με όλα τα τμήματα (Ακαδημίες-Επίλεκτα-Προαγωνιστική-Αγωνιστική)

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να ενημερωθείτε στα γραφεία του συλλόγουΛεάνδρου 37-39 και στο τηλέφωνο 210 5148601 Δευτέρα με Παρασκευή 7-9, όπως επίσης και από τις Διαδικτυακές μας παρουσίες: Internet Site και FaceBook


Το Δ. Σ. του συλλόγου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αθήνα 22/2/2014

Μετά από 14 μήνες οι επισκευές στο κολυμβητήριο Κολοκυνθούς ολοκληρώθηκαν.

Το κολυμβητήριο παραδόθηκε από τον εργολάβο στον Δήμο Αθηναίων και αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του εντός των επόμενων ημερών.

Για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να ενημερωθείτε στα γραφεία του συλλόγου Λεάνδρου 37-39 και στο τηλέφωνο 210 5148601 Δευτέρα με Παρασκευή 7-9, όπως επίσης και από τις Διαδικτυακές μας παρουσίες:Internet Site και FaceBook

Το Δ. Σ. του συλλόγουΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 22/2/2014

Μετά από 14 μήνες οι επισκευές στο κολυμβητήριο Κολοκυνθούς ολοκληρώθηκαν.

Το κολυμβητήριο παραδόθηκε από τον εργολάβο στον Δήμο Αθηναίων και αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του εντός των επόμενων ημερών.

Για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να ενημερωθείτε στα γραφεία του συλλόγου Λεάνδρου 37-39 και στο τηλέφωνο 210 5148601 Δευτέρα με Παρασκευή 7-9, όπως επίσης και από τις Διαδικτυακές μας παρουσίες: Internet Site και FaceBook

Το Δ. Σ. του συλλόγουΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 06/12/2013

Μέλη του Δ.Σ. Κολωνού επισκέφτηκαν αυτή την εβδομάδα το χώρο εργασιών του κολυμβητηρίου και διαπίστωσαν ότι οι εργασίες αποκατάστασης προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και αφορούν αρκετά σημεία της λειτουργίας του.

Επίσης σύμφωνα με τις προφορικές διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του δήμου το κολυμβητήριο θα ανοίξει τις πύλες του, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αρχές Ιανουαρίου.

Τέλος είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή τη φορά το έργο επισκευής του κολυμβητηρίου δεν θα πάρει άλλες αναβολές και τα μέλη του συλλόγου μας, και όχι μόνο, θα μπορέσουν να χαρούν και πάλι τα οφέλη που προσφέρει η κολύμβηση.

Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε από το site του συλλόγου και με μήνυμα στα διαθέσιμα  κινητά τηλέφωνα γονέων


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Στις 5 Σεπτεμβρίου το Δ.Σ. του συλλόγου συναντήθηκε με την πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Αθηναίων Κα Παπαχελά Νέλλη.

Όπως μας ενημέρωσε οι εργασίες επισκευής στο κολυμβητήριο Κολοκυνθούς θα αρχίσουν στις 16 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να διαρκέσουν περίπου ένα μήνα.

Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε από το site του συλλόγου και με μήνυμα στα διαθέσιμα  κινητά τηλέφωνα γονέων.


ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ

Την Κυριακή 14 Απριλίου στην εφημερίδα ‘ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ’  δημοσιεύθηκε άρθρο για τα κλειστά κολυμβητήρια του Δήμου Αθηναίων και τα προβλήματα του συλλόγου που έχουν δημιουργηθεί από την διακοπή λειτουργίας του κολυμβητηρίου Κολοκυνθούς. Για να διαβάσετε το άρθρο πατήστε ΕΔΩ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όπως ενημερωθήκαμε από τον Δήμο Αθηναίων το κολυμβητήριο Κολοκυνθούς θα παραμείνει κλειστό λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος.

Για την επαναλειτουργία του θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση και μήνυμα SMS.

Για την τελευταία ανακοίνωση του Ο.Π.Α.Ν. Δ.Α. για τα κολυμβητήρια πατήστε ΕΔΩ 


ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ    

Η κολύμβηση είναι από τα συνεχώς ανερχόμενα αθλήματα στη χώρα μας . O σύλλογος μας έχει πολλά να επιδείξει στον τομέα αυτόν όπως την δυναμική πορεία στο χώρο της εκπαίδευσης-προπόνησης των παιδιών εκείνων που τους αρέσει η επαφή με το υγρό στοιχείο

Ωστόσο τα κίνητρα παιδιών και γονέων για την εκμάθηση δεν είναι μόνο η αγάπη του παιδιού για το νερό .

Σημαντικό στοιχείο για την εκμάθηση κολύμβησης είναι η δυνατότητα που δίνεται στο παιδί από την ηλικία κιόλας των πέντε ετών να αθληθεί αλλά και να ασχοληθεί δημιουργικά με αυτήν την δραστηριότητα διαμορφώνοντας το σώμα του αλλά και το πνεύμα του .

Ο χώρος του κολυμβητηρίου μας είναι πρώτα ευχάριστος και επιπλέον η επίβλεψη και η καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών δίνουν στα παιδία τις απαραίτητες για την καλύτερη δυνατή εξέλιξή τους βάσεις .

Στόχος του τμήματος αυτού δεν είναι αποκλειστικά η δημιουργία πρωταθλητών . Οι στόχοι των παιδιών είναι  σαφώς υψηλοί , όμως για την ολοκληρωτική κατάκτηση απαιτείται ταλέντο και θυσίες . Αυτό που μετρά πάνω από όλα για τα παιδία είναι η σωστή εκμάθηση της κολύμβησης , οι τεχνικές της και σε τελική ανάλυση η δυνατότητα που τους παρέχεται να μάθουν να κολυμπούν σωστά .  

Μέσα από το κολύμπι και τους αγώνες στους οποίους το παιδί θα κληθεί να συμμετάσχει , ο νεαρός αθλητής ή αθλήτρια βιώνει το χαμόγελο της επιτυχίας αλλά και το δάκρυ της αποτυχίας . Εμπειρίες πολύ σημαντικές για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του και την εν γένει στάση του απέναντι στις προκλήσεις της ζωής .

Μέσα από τις ίδιες τις προπονήσεις και τους αγώνες το παιδί μαθαίνει την κοινωνικότητα , την ευγενή άμιλλα και η κολύμβηση γίνεται στο τέλος ένα μικρό σχολείο ζωής .

Με τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν πάντα με την συνοδεία των προπονητών τους τα παιδιά όχι μόνο γνωρίζονται με άλλα παιδιά –αθλητές αλλά έχουν την ευκαιρία να δουν και τόπους διαφορετικούς από αυτούς στους οποίους ζουν .

Πέραν όλων αυτών ας μην αγνοούμε το γεγονός ότι σημαντικές επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η κολύμβηση είναι ένα άθλημα που γυμνάζει αρμονικά το νευρομυικό και κυκλοφορικό σύστημα ανάλογα για τον ανθρώπινο οργανισμό αποτελέσματα .

Τέλος το παιδί που θα  παρακολουθήσει τα μαθήματα κολύμβησης από μικρή ηλικία έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό .   

 
 

Κορυφή